4 fed hvidløg hakket fint
1 stort løg hakket
2 dåser hakkede tomater
1 spsk. olivenolie
2 - 3 dl. grøntsagsboullion
3 spsk. oregano
¼ tsk. cayennepeber
2 laurbærblade
100g. økologiske røde linser
Salt, peber
1½ dl. piskefløde
Persille hakket
feta i tern
Hvidløg og løg svitses i olie.
Tilsæt tomater, boullion, oregano, salt, peber, cayenne og skyllede linser. Lad suppen simre under låg ½ time.
Tilsæt fløden. Smag til.
Server med masser af hakket persille og feta eller
100 g.hakket oliven, 100 g. smuldret feta og 5 spsk. hakket persille blandet sammen
En suppe vi alle herhjemme holder meget af og fetaen giver lige prikken over i- et!
En suppe vi alle herhjemme holder meget af og fetaen giver lige prikken over i- et!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar