En god kage med et pift af appelsin sammen med kakao og kokos, det er godt.
Kage:
150 g. sukker
2 æg
Saft og revet skal af en økologisk appelsin
250 g. hvede eller speltmel
2 tsk. bagepulver
Topping:
1 æggehvide
80 g. sukker
100 g. kokos
2 spsk. kakao
2 spsk. fløde
Rør smør og sukker let.
Rør æggen i et ad gangen.
Rør appelsinskal i.
Bland mel og bagepulver i dejen og rør det lige rundt tilsæt appelsinsaft.
Hæld dejen i springform eller rund form med bagepapir eller smurt.
Bag kagen i 25 minutter ved 170 grader.
Pisk æggehvide stiv og rør sukker i.
Tilsæt derefter kokos, kakao og fløde.
Kom kakaomassen over kagen og sæt kagen tilbage i ovnen og bag den i 12 - 15 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar