Kager der er nemme at lave, meget fristende og samtidigt så hvide som sneen udenfor vinduerne ;-)
Muffins:
150 g. smør
200 g. rørsukker
4 æg
150 g. hvede eller speltmel
1 tsk. bagepulver
100 g. kokosmel
100 g. hakket hvid chokolade
1 dl. kokosmælk fra dåse eller mælk
Topping:
150 g. smør
250 g. flormelis
1 tsk. vanille
75 g. hvid chokolade
Pynt:
kokosflager eller kokosmel
Kagerne: Pisk smør og sukker luftigt.
Tilsæt æggene et ad gangen og pisk imellem.
Bland mel, bagepulver sammen og kom det i æggeblandingen sammen med kokosmel og hvid chokolade.
Rør kokosmælken i dejen.
Fyld muffinforme med dejen ikke helt til kanten.
Bag kagerne ved 180 grader i ca. 20 minutter.
Topping: Smelt den hvide chokolade ved at sætte den i en skål, ned i en gryde med lidt kogende vand i.
Smelt kun lige chokoladen, så den er flydende og kan røres sammen med smør, flormelis og vanille.
Sprøjt eller smør topping-cremen på de afkølede kager.
Pynt med kokosflager eller lidt kokosmel
Ingen kommentarer:
Send en kommentar