4 personer
1 løg hakket
olivenolie.
1 fed hvidløg hakket
200 g. hvide bønner der er udblødte og kogte
4 kartofler i tern
2 porrer eller 4 forårsløg skåret i ringe.
9 dl. grøntsagsboullion
2 spsk. persille hakket
2 spsk. purløg hakket
- Og ikke nødvendigt for suppen, men når det er sæson som nu, og det er nemt for dig at få fat i det, som for mig der har det i min have :-)
En håndfuld brændenældetopskud og
en håndfuld nye små lysegrønne skvalderkåls blade hakkede.
Svits løg og hvidløg i lidt olie. Tilsæt bønner, kartofler, porrer og brændenælde/ skvalderkål og rør rundt. Tilsæt boullion. Småkog indtil kartoflerne er møre.
Purer evt, halvdelen af suppen og hæld den tilbage.
Rør persille og purløg i suppen.
Lad det simre i endnu 3 minutter og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar