Her om foråret laver jeg denne dejlige velsmagende suppe – Det er nu vi alle har godt af et ekstra tilskud af mineraler, vitaminer fra friske blade og planter.
Jeg bruger;
De små nye mælkebøtteblade
Skvalderkål – nye lysegrønne blade
evt. Følfod blomster
Persille
Purløg
Løvstikke eller
anden krydderurt
Pluk det grønne ikke for tæt på meget trafikerede veje.
Pluk kun det grønne du genkender.
Ca en håndfuld pr. person :-)
½ tsk. Herbamare boullion pr. 2 personer
Pluk kun det grønne du genkender.
Ca en håndfuld pr. person :-)
½ tsk. Herbamare boullion pr. 2 personer
Vand
½ løg pr.person hakket
1 fed hvidløg hakket pr. person
Lidt arame tang – det tynde i tråde
Salt – peber
Citronsaft
lidt soja sauce,
Et stykke ingefær fintrevet
Skivede champignon,
hakket gulerod eller hakket kartoffel
2 små tomater skåret i både pr. person
et par dråber tabasco
lidt vanille
Svits løg og hvidløg i olien.
Kom grøntsager, tomater og tang i og svits det med.
Tilsæt vand, boullion,
krydderier og
alt det hakkede grønne.
stadig er med lidt bid.
Smag suppen til.
Server med brød.
God frokost ret eller
til en der er lidt halvsløj i familien,
eller efter en have- skovtur
hvor det grønne er plukket.
Smager super godt!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar