En anden måde at lave tærtebund på og så et dejligt fyld :-)
Bund;
300 g. grahams speltmel eller grahamsmel
200 g. kogte kartofler, groftrevet
200 g. plantemargarine
Fyld;
5 løg
300 g champignon
olivenolie
2½ dl fløde 13 eller piskefløde
2 dl. yogurth naturel eller creme fraiche
3 æg
3 tsk. kartoffelmel
Salt, peber
1 tsk. paprika.
Dejen røres sammen og stilles til afkøling.
Løg og champignon hakkes og brunes på en pande med lidt olivenolie.
Fløde, yogurth, salt, peber, paprika, æg, kartoffelmel røres sammen.
Tærtebunden forbages i 10 minutter og fyldes med løg og champignon.
Fløde-yogurten hældes over.
Tærten bages i 25 minutter ved 200 grader.
Champignon og løg sammen smager bare godt!
Champignon og løg sammen smager bare godt!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar