Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 29. maj 2011

Marineret Radise-Agurkesalat

Frisk den almindelige marinerede agurkesalat op med nogle radiser;
4 personer
2 bundter radiser
1 salatagurk
1 spsk. salt
Marinadedressing;
4 spsk. æblecidereddike eller anden vineddike
2 spsk. rørsukker
½ tsk. salt
2 spsk. soya
1 tsk. olie

Skyl radiserne og skær et kryds i spidsen af dem og fjern blade. 
Skær agurken i  mindre stave. 
Læg radiser og agurk i en skål og drys salt over og lad det trække i 10 minutter. 
Kom vineddike, sukker og salt i kog i en gryde og køl det af. 
Rør soya og olie i marinaden. 
Skyl radiser og agurkestave fri for salt. Kom dem i en skål og hæld marinaden over. Lad det trække i mindst ½ time. 
Server som tilbehør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar