Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

onsdag den 15. juni 2011

Rugmelspandekager med Majs-Kål fyld


Rugmel i pandekager smager virkeligt godt, især til madpandekager.
4 personer. 8 stk
Dej;
4 æg
6 dl. mælk eller soyamælk
ganske lidt salt
2½ dl. rugmel
1 dl. speltmel eller hvedemel
Rapsolie til stegning
Fyld;
300 g. Kål – hvidkål, spidskål eller savoykål
1 bundt forårsløg eller 2 løg eller 2 porrer
1 rød peberfrugt
150 g. majskorn
1 spsk. olivenolie
2 tomater hakkede
½ mild chili hakket
½ tsk paprika
½ tsk.oregano
1 spsk. citronsaft
Salt – peber
2½ dl. fløde 13 eller soyafløde

Æggene piskes sammen med mælk og salt og piskes derefter i melet. 
Der bages 8 pandekager.
Kål og løg snittes. 
Peberfrugt skæres i strimler. 
Grøntsagerne svitses i olie et par minutter. 
Tilsæt majs, chili og tomater. Rør rundt 
Tilsæt krydderier og lad det simre i nogle minutter.   
Tilsæt fløde, kog det op og smag retten til.
Server pandekagerne med fyldet i.

1 kommentar:

  1. Uhmm, lige en ret for mig - det ser super lækkert ud :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet