Rugmel i pandekager smager virkeligt godt, især til madpandekager.
4 personer. 8 stk
4 æg
6 dl. mælk eller soyamælk
ganske lidt salt
2½ dl. rugmel
1 dl. speltmel eller hvedemel
Rapsolie til stegning
Fyld;
300 g. Kål – hvidkål, spidskål eller savoykål
1 bundt forårsløg eller 2 løg eller 2 porrer
1 rød peberfrugt
150 g. majskorn
1 spsk. olivenolie
2 tomater hakkede
½ mild chili hakket
½ tsk paprika
½ tsk.oregano
1 spsk. citronsaft
Salt – peber
2½ dl. fløde 13 eller soyafløde
Æggene piskes sammen med mælk og salt og piskes derefter i melet.
Der bages 8 pandekager.
Kål og løg snittes.
Peberfrugt skæres i strimler.
Grøntsagerne svitses i olie et par minutter.
Tilsæt majs, chili og tomater. Rør rundt
Tilsæt krydderier og lad det simre i nogle minutter.
Tilsæt fløde, kog det op og smag retten til.
Server pandekagerne med fyldet i.
Uhmm, lige en ret for mig - det ser super lækkert ud :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe