Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 8. april 2012

Rugbrødskage med nødder, hindbærskum og hvid chokolade

En meget lækker kage, hvor rugbrødet i kagebundene giver en intens god smag.
Her pyntet med chokoladeæg i anledning af påsken
6 personer
3 æg
175g. rørsukker
125 g. rugbrød revet
1 spsk. spelt eller hvedemel
1 spsk. kartoffelmel
1 spsk. kakao
1 tsk. bagepulver
75 g. hasselnødder hakkede
175 g. hindbær friske eller optøede  fra frost
ca. 2 spsk. rørsukker
½ l. piskefløde
100 g. hvid chokolade

Pisk æggeblommer og sukker lyst og luftigt. 
Rør rugbrødet i. 
Bland mel, kartoffelmel, kakao og bagepulver og sigt det i dejen. 
Rør de hakkede nødder i dejen. 
Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen. 
Kom dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. 
Bag kagen ved 180 grader i ca. 20 minutter. 
Riv chokoladen. 
Pisk fløden til flødeskum. 
Rør hindbærrene med 2 spsk. sukker. 
Vend bærrene i halvdelen af flødeskummet. 
Del den bagte kage i 2 lige store stykker og tag den ene del og læg den på et serveringsfad. 
Kom hindbærflødeskummet ovenpå. 
Læg derefter den anden bund over. 
Kom resten af flødeskummet over den anden kagebund. 
Drys med det hakkede chokolade. 
Her hvor det er påske, har jeg også pyntet kagen med chokoladeæg. 
Server... ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar