Har du en rest ris, nødder og tofu kan du lave nogle af de her gode bøffer.
4 portioner – 8 bøffer
90 g. kogte ris
1 spsk. olie
1 finthakket løg
1 fed hvidløg
200 g nødder. Mandler, hassel-, jord- eller cashewnødder. Bøfferne får meget smag af de nødder du bruger
1 lille bundt persille eller koriander
250 g tofu
2 spsk soya sauce
2 spsk olie til stegning
Rist nødderne på en tør pande i nogle minutter.
Steg hvidløg og løg i lidt olie til de er bløde.
Kom løg, nødder, tofu,ris, persille og soya i en blender og rør det til en jævn tyk masse - eller hak det hele fint og ælt det sammen.
Lav 8 bøffer.
Steg bøfferne i 5 – 8 minutter på hver side til de er gyldne og gennemvarme.
Server bøfferne.
4 portioner – 8 bøffer
90 g. kogte ris
1 spsk. olie
1 finthakket løg
1 fed hvidløg
200 g nødder. Mandler, hassel-, jord- eller cashewnødder. Bøfferne får meget smag af de nødder du bruger
1 lille bundt persille eller koriander
250 g tofu
2 spsk soya sauce
2 spsk olie til stegning
Rist nødderne på en tør pande i nogle minutter.
Steg hvidløg og løg i lidt olie til de er bløde.
Kom løg, nødder, tofu,ris, persille og soya i en blender og rør det til en jævn tyk masse - eller hak det hele fint og ælt det sammen.
Lav 8 bøffer.
Steg bøfferne i 5 – 8 minutter på hver side til de er gyldne og gennemvarme.
Server bøfferne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar