Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

mandag den 23. maj 2011

Tofu - Nødde Bøffer

Har du en rest ris, nødder og tofu kan du lave nogle af de her gode bøffer.
4 portioner – 8 bøffer
90 g. kogte ris
1 spsk. olie
1 finthakket løg
1 fed hvidløg
200 g nødder. Mandler, hassel-, jord- eller cashewnødder. Bøfferne får meget smag af de nødder du bruger
1 lille bundt persille eller koriander
250 g tofu
2 spsk soya sauce
2 spsk olie til stegning
Rist nødderne på en tør pande i nogle minutter. 
Steg hvidløg og løg i lidt olie til de er bløde. 
Kom løg, nødder, tofu,ris, persille og soya i en blender og rør det til en jævn tyk masse - eller hak det hele fint og ælt det sammen. 
Lav 8 bøffer. 
Steg bøfferne i 5 – 8 minutter på hver side til de er gyldne og gennemvarme.
Server bøfferne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar