Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

mandag den 5. december 2011

Kokosmakroner med marcipan og chokolade

Meget lækre kokosmakroner som bliver mindre sukkersøde og meget lækre af at der også kommes marcipan i kagerne.
Ca. 18 – 20 stk
2 æggehvider
1 æg
200 g rørsukker
200 g. kokosmel
100 g. marcipan revet
100 g. mørk chokolade til at dyppe kokosmakronerne i

Kom æggehvider, æg, sukker og kokosmel i en gryde og varm massen op til det hele er smeltet sammen. 
Tag gryden fra varmen og rør marcipanen i. 
Sæt kokosdejen i små toppe på bageplader vha. 2 skeer. 
Bag kokosmakronerne i 15 minutter ved 160  graders varme. 
Afkøl kagerne. 
Smelt chokoladen i en skål over en gryde med vand der er kommet i kog.
Rør i chokoladen. 
Tag skålen med den smeltede chokolade fra varmen og dyp kokosmakronerne i chokoladen. 
Sæt kokosmakronerne på bagepapir indtil chokoladen er størknet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar