Meget lækre kokosmakroner som bliver mindre sukkersøde og meget lækre af at der også kommes marcipan i kagerne.
2 æggehvider
1 æg
200 g rørsukker
200 g. kokosmel
100 g. marcipan revet
100 g. mørk chokolade til at dyppe kokosmakronerne i
Kom æggehvider, æg, sukker og kokosmel i en gryde og varm massen op til det hele er smeltet sammen.
Tag gryden fra varmen og rør marcipanen i.
Sæt kokosdejen i små toppe på bageplader vha. 2 skeer.
Bag kokosmakronerne i 15 minutter ved 160 graders varme.
Afkøl kagerne.
Smelt chokoladen i en skål over en gryde med vand der er kommet i kog.
Rør i chokoladen.
Tag skålen med den smeltede chokolade fra varmen og dyp kokosmakronerne i chokoladen.
Sæt kokosmakronerne på bagepapir indtil chokoladen er størknet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar