Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 21. maj 2011

Wokstegt krydret Tofu med grøntsager

Wokmad er altid dejligt og hurtig hverdagsmad, det bevarer smagen fra grøntsagerne ekstra godt, det at blive lynstegt :-)
4 portioner
2 tsk. stødt spidskommen
1 spsk. Paprika
1 tsk. Ingefær 
et drys cayennepeber
1 spsk. muscovado sukker, eller rørsukker
250 g. tofu
4 spsk. olivenolie
2 fed knust hvidløg
8 forårsløg ca. et bundt, skåret i skiver
2 peberfrugter skåret i skiver
200 – 250g champignon skåret i halve eller kvarte
1 squash skåret i skiver
100 g. grønne bønner halverede
50 g. pinjekerner
1 spsk. citronsaft
1 spsk. honning
Salt – peber

Start med at blande spidskommen, paprika, ingefær, cayenne og sukker i en skål sammen med et godt drys salt og peber. Skær tofuen i tern og vend dem i krydderiblandingen med en gaffel. 
Opvarm 2 spsk. olie i wok og steg tofuen i 3 – 4 minutter. Tag dem op og stil dem til side. 
Hæld 2 spsk.olie i wok og steg hvidløg og forårsløg i ca. 3 minutter. 
Tilsæt resten af grøntsagerne i og steg videre i 6 minutter. 
Kom tofu, pinjekerner, citron og honning i wokken. Varm det hele igennem og smag til med salt, peber. 
Server med ris eller  godt brød. 
Du kan også bruge andre grøntsager f.eks aubergine, blomkål, tomater, ærter eller broccoli i denne ret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar