En dejlig fredags sandwitch eller lørdags frokostret.
4 personer
1 tsk. grøntsagsboullion
½ kg forårsløg eller 3 løg
2 spsk. olivenolie
250 g. champignon
2 røde peberfrugt
1 ds. kokosmælk
1 tsk paprika
1 tsk oregano
2 spsk. soya
Salt – peber
4 tomater
frisk dild til drys
8 skiver sandwitchbrød.
Linserne skylles og koges i ½ liter vand med boullion i ca. ½ time.
Løgene hakkes og svitses i olien i en anden gryde.
Champignon skives og hældes i løgene.
Peberfrugt skæres i ringe og kommes i gryden til de andre grøntsager.
Det simrer sammen med krydderier og soya i 5 minutter.
Når linserne er kogt færdig, hældes væden fra og linserne hældes over i grøntsagsgryden.
Kokosmælken tilsættes og der røres rundt.
Retten koger i 5 minutter og smages til med salt og peber.
Brødene ristes.
Linseretten anrettes oven på brødene og der pyntes med tomatbåde og rigeligt hakket dild.
Ristet rugbrød smager også godt hertil.
Er I meget sultne så lav spejlæg til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar