Grøntsager, pasta, masser af persille og flødesovs...rigtig godt!
2 personer
200 g pasta
125 g groft revne gulerødder
150 g porrer eller forårsløg i skiver
Et lille bundt persille – hakket
2 fed hvidløg knust
150 g rodselleri skåret i tern
½ dl olivenolie
1spsk. smør
2 dl. vand kogende
2 tsk. grøntsagsboullion herbamare
2 dl. fløde
1 dl. creme fraiche
Salt, peber
Sæt pasta over at koge i rigeligt med vand med salt
Varm fedtstof og hæld grøntsagerne i. Rør godt rundt. Hæld vand og boullion i og lad retten småkoge sammen med halvdelen af persillen i ca. 10 minutter. Kom fløde i og kog i ca 3 minutter.
Kom creme fraiche, salt og peber i.
Smag til.
Det kogte pasta hældes fra vandet og blandes med grøntsagssovsen.
Serveres med rigeligt persille
2 personer
200 g pasta
125 g groft revne gulerødder
150 g porrer eller forårsløg i skiver
Et lille bundt persille – hakket
2 fed hvidløg knust
150 g rodselleri skåret i tern
½ dl olivenolie
1spsk. smør
2 dl. vand kogende
2 tsk. grøntsagsboullion herbamare
2 dl. fløde
1 dl. creme fraiche
Salt, peber
Sæt pasta over at koge i rigeligt med vand med salt
Varm fedtstof og hæld grøntsagerne i. Rør godt rundt. Hæld vand og boullion i og lad retten småkoge sammen med halvdelen af persillen i ca. 10 minutter. Kom fløde i og kog i ca 3 minutter.
Kom creme fraiche, salt og peber i.
Smag til.
Det kogte pasta hældes fra vandet og blandes med grøntsagssovsen.
Serveres med rigeligt persille
Ingen kommentarer:
Send en kommentar