Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 30. april 2011

Pasta med grøntsager

Grøntsager, pasta, masser af persille og flødesovs...rigtig godt!
2 personer
200 g pasta
125 g groft revne gulerødder
150 g porrer eller forårsløg i skiver
Et lille bundt persille – hakket
2 fed hvidløg knust
150 g rodselleri skåret i tern
½ dl olivenolie 
1spsk. smør
2 dl. vand kogende
2 tsk. grøntsagsboullion herbamare
2 dl. fløde
1 dl. creme fraiche
 Salt, peber

Sæt pasta over at koge i rigeligt med vand med salt
Varm fedtstof og hæld grøntsagerne i. Rør godt rundt. Hæld vand og boullion i og lad retten småkoge sammen med halvdelen af persillen i ca. 10 minutter. Kom fløde i og kog i ca 3 minutter. 
Kom creme fraiche, salt og peber i. 
Smag til.
Det kogte pasta hældes fra vandet og blandes med grøntsagssovsen. 
Serveres med rigeligt persille

Ingen kommentarer:

Send en kommentar