Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

lørdag den 30. april 2011

Pasta med grøntsager

Grøntsager, pasta, masser af persille og flødesovs...rigtig godt!
2 personer
200 g pasta
125 g groft revne gulerødder
150 g porrer eller forårsløg i skiver
Et lille bundt persille – hakket
2 fed hvidløg knust
150 g rodselleri skåret i tern
½ dl olivenolie 
1spsk. smør
2 dl. vand kogende
2 tsk. grøntsagsboullion herbamare
2 dl. fløde
1 dl. creme fraiche
 Salt, peber

Sæt pasta over at koge i rigeligt med vand med salt
Varm fedtstof og hæld grøntsagerne i. Rør godt rundt. Hæld vand og boullion i og lad retten småkoge sammen med halvdelen af persillen i ca. 10 minutter. Kom fløde i og kog i ca 3 minutter. 
Kom creme fraiche, salt og peber i. 
Smag til.
Det kogte pasta hældes fra vandet og blandes med grøntsagssovsen. 
Serveres med rigeligt persille

Ingen kommentarer:

Send en kommentar