En super lækker dejlig hurtig grøn ret :-)
4 personer
40 g. smør
2 porrer i tynde skiver
¼ tsk. stødt eller revet muskatnød
250 g. ærter evt. frosne
evt. 8 brændenældetopskud hakkede
evt. 8 brændenældetopskud hakkede
Lidt grøntsagsboullion
2½ dl. piskefløde
25 g. revet parmasanost
100 g. spinat groft hakket
Revet parmasan til drys.
Pastaen kogen i vand med salt.
Vandet hældes fra.
Imen varmes smørret og porrer og muskat tilsættes. Læg låg på og kog for svag varme i 5 – 7minutter. Rør i det indimellem.
Tilsæt boullion, fløde, brændenælde og ærter. Lad det komme i kog og kog videre i 3 minutter.
Rør parmesan og spinat i retten.
Smag til med peber og salt.
Kog det lige op og tag gryden fra varmen.
Server med revet parmasan til drys.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar