Lav dem selv – Det er meget nemt og dine hjemmelavede Wraps indeholder ikke en masse E-numre, dvs. konservering, surhedsregulerende midler og fortyknings stoffer.
Wraps er gode til at bruge sammen med resterne fra dagen før som fyld evt. suppleret med en Tomatsalsa, Guacamole og/eller Chilibønner eller krydrede Ananasris ( se opskrifter)
Majs Wraps:
8 stk.
4 æg
2 dl. majsmel
1½ dl. hvedemel eller speltmel
salt
3 spsk. rapsolie
ganske lidt olie til bagningen
Pisk det hele sammen og hæld 1 dl. dej ad gangen på panden og bag nogle få minutter på hver side.
Hvede Wraps:
450 g hvedemel
50 g. smør
½ dl varmt vand
Lidt salt
Hak smørret ind i melet tilsæt lidt salt, ælt vandet i dejen til den slipper let og form 12 boller. Lad dem hvile i ½ time.
Rul hver bolle ud til en pandekage og bag dem på en varm tør pande ca. 1 minut på hver side.
Hold Wraps bløde, når de er nybagte under et viskestykke
Er bedst samme dag de er bagt, kan også bruges til at have med i madpakken dagen efter
Ej, det må jeg da prøve, hvor ser de lækre ud! :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe