At skære grøntsagerne ud i grøntsagsbånd sat sammen med pesto, det gør noget helt særligt.
her med ristede grahamsbolle stykker |
4 personer
½ fennikelknold
3 gulerødder
2 squash
1 fed hvidløg
30 g pinjekerner
30 g parmasanost revet
5 spsk. olivenolie
10 basilikumblade
Salt – peber
Hak hvidløg, pinjekerner og basilikum og rør det sammen med parmasan og olivenolie evt. i en morter til pesto.
Skyl grøntsagerne og skær dem ud i lange bånd med en kartoffelskræller eller en mandolinskræller.
Dæk bunden af en gryde med kogende vand. Tilsæt gulerødder og lad dem dampe i 3 minutter. Tilsæt squash og fennikel, og lad det dampe i 3 minutter. Lad grøntsagerne dryppe af i en sigte.
Fordel grøntsagerne på 4 tallerkener og tilsæt en klat pesto, salt og kværnet peber.
En rigtig god frokostret
Ingen kommentarer:
Send en kommentar