Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

onsdag den 4. januar 2012

Nøddeboller med Karry og Ris

Boller med karry og ris er en meget kendt ret, her med velsmagende nøddeboller :-)
ca. 26-28 stk.
2 dl. nødder hakkede
2 dl. rasp
1 fed hvidløg knust
4 æg
20 g. revet ost
1 bundt persille hakket
1 dl. soyamel, boghvedemel eller hvedemel 
et hakket løg
1½ dl. mælk eller soyamælk 
salt
Tilbehør: 
Ris til kogte løse ris. 
Karrysauce – se under opskrifter
Rosiner og hakket persille til drys

Sæt risene over at koge. 
Bland det hele sammen til nøddebollerne og lad det stå og trække ½ time i køleskabet.  
Sæt risene over at koge. 
Lav Karrysaucen . 
Bring vand tilsat lidt salt i kog. 
Nøddefarsen formes til kugler med en spiseske og koges i ca. 5 minutter i vandet. 
Skær eventuelt en nøddebolle over og se om den er gennemkogt. 
Server Nøddebollerne med kogte ris, karrysauce og drys med rosiner og persille.


Nøddebollerne kan også serveres med Tomatsauce og pasta eller 
bagte kartoffelbåde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar