Boller med karry og ris er en meget kendt ret, her med velsmagende nøddeboller :-)
ca. 26-28 stk.
2 dl. nødder hakkede
2 dl. rasp
1 fed hvidløg knust
4 æg
20 g. revet ost
1 bundt persille hakket
1 dl. soyamel, boghvedemel eller hvedemel
et hakket løg
1½ dl. mælk eller soyamælk
salt
Tilbehør:
Ris til kogte løse ris.
Karrysauce – se under opskrifter
Rosiner og hakket persille til drys
Sæt risene over at koge.
Bland det hele sammen til nøddebollerne og lad det stå og trække ½ time i køleskabet.
Sæt risene over at koge.
Lav Karrysaucen .
Bring vand tilsat lidt salt i kog.
Nøddefarsen formes til kugler med en spiseske og koges i ca. 5 minutter i vandet.
Skær eventuelt en nøddebolle over og se om den er gennemkogt.
Server Nøddebollerne med kogte ris, karrysauce og drys med rosiner og persille.
Nøddebollerne kan også serveres med Tomatsauce og pasta eller
bagte kartoffelbåde.
ca. 26-28 stk.
2 dl. rasp
1 fed hvidløg knust
4 æg
20 g. revet ost
1 bundt persille hakket
1 dl. soyamel, boghvedemel eller hvedemel
et hakket løg
1½ dl. mælk eller soyamælk
salt
Tilbehør:
Ris til kogte løse ris.
Karrysauce – se under opskrifter
Rosiner og hakket persille til drys
Sæt risene over at koge.
Bland det hele sammen til nøddebollerne og lad det stå og trække ½ time i køleskabet.
Sæt risene over at koge.
Lav Karrysaucen .
Bring vand tilsat lidt salt i kog.
Nøddefarsen formes til kugler med en spiseske og koges i ca. 5 minutter i vandet.
Skær eventuelt en nøddebolle over og se om den er gennemkogt.
Server Nøddebollerne med kogte ris, karrysauce og drys med rosiner og persille.
Nøddebollerne kan også serveres med Tomatsauce og pasta eller
bagte kartoffelbåde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar