Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 17. maj 2011

Ris salat med advokado

En rigtig god måde at bruge kogte ris fra i går på, denne rissalat med advokado, oliven og en god nøddedressing.
4 personer
½ l kogte ris – gerne en rest kogte ris fra dagen i forvejen
½ lille løg
2 – 3 modne advokado
1 rød peberfrugt
Oliven efter lyst og smag – udkernede og halverede
Bønnespirer

Dressing;
½ dl hasselnødder
½ dl olie
Saft fra ½ citron
Salt – peber
1 fed hvidløg knust
½ løg finthakket

Bland risen med løget. 
Skræl advokadoerne og gem lidt til pynt. Skær resten i tern. Bland dem i risen.
Skær nogle ringe af peberfrugt  til pynt og hak resten groft – bland det i risene.

Dressing; hak nødderne og løget fint, bland med olie, citron, salt, peber og hvidløg. Bland dressingen i salaten og kom det i en skål. 

Lav en fordybning i midten af salaten til bønnespirerne og pynt med advokado og peberfrugt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar