En rigtig god måde at bruge kogte ris fra i går på, denne rissalat med advokado, oliven og en god nøddedressing.
4 personer
½ l kogte ris – gerne en rest kogte ris fra dagen i forvejen
½ lille løg
2 – 3 modne advokado
1 rød peberfrugt
Oliven efter lyst og smag – udkernede og halverede
Bønnespirer
Dressing;
½ dl hasselnødder
½ dl olie
Saft fra ½ citron
Salt – peber
1 fed hvidløg knust
½ løg finthakket
Bland risen med løget.
Skræl advokadoerne og gem lidt til pynt. Skær resten i tern. Bland dem i risen.
Skær nogle ringe af peberfrugt til pynt og hak resten groft – bland det i risene.
Dressing; hak nødderne og løget fint, bland med olie, citron, salt, peber og hvidløg. Bland dressingen i salaten og kom det i en skål.
Lav en fordybning i midten af salaten til bønnespirerne og pynt med advokado og peberfrugt.
4 personer
½ l kogte ris – gerne en rest kogte ris fra dagen i forvejen
½ lille løg
2 – 3 modne advokado
1 rød peberfrugt
Oliven efter lyst og smag – udkernede og halverede
Bønnespirer
Dressing;
½ dl hasselnødder
½ dl olie
Saft fra ½ citron
Salt – peber
1 fed hvidløg knust
½ løg finthakket
Bland risen med løget.
Skræl advokadoerne og gem lidt til pynt. Skær resten i tern. Bland dem i risen.
Skær nogle ringe af peberfrugt til pynt og hak resten groft – bland det i risene.
Dressing; hak nødderne og løget fint, bland med olie, citron, salt, peber og hvidløg. Bland dressingen i salaten og kom det i en skål.
Lav en fordybning i midten af salaten til bønnespirerne og pynt med advokado og peberfrugt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar