Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 17. maj 2011

Ris salat med advokado

En rigtig god måde at bruge kogte ris fra i går på, denne rissalat med advokado, oliven og en god nøddedressing.
4 personer
½ l kogte ris – gerne en rest kogte ris fra dagen i forvejen
½ lille løg
2 – 3 modne advokado
1 rød peberfrugt
Oliven efter lyst og smag – udkernede og halverede
Bønnespirer

Dressing;
½ dl hasselnødder
½ dl olie
Saft fra ½ citron
Salt – peber
1 fed hvidløg knust
½ løg finthakket

Bland risen med løget. 
Skræl advokadoerne og gem lidt til pynt. Skær resten i tern. Bland dem i risen.
Skær nogle ringe af peberfrugt  til pynt og hak resten groft – bland det i risene.

Dressing; hak nødderne og løget fint, bland med olie, citron, salt, peber og hvidløg. Bland dressingen i salaten og kom det i en skål. 

Lav en fordybning i midten af salaten til bønnespirerne og pynt med advokado og peberfrugt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar