Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 10. september 2011

Bagte kartofler med pinjekerner og parmasanost

Serveret som hovedret sammen med broccolisalat eller tomatsalat, eller som godt tilbehør.
2 -4 personer
4 store bagekartofler
1½ dl. piskefløde
¾ dl. grøntsagsboullion
1 spsk. citronsaft
2 fed hvidløg knust
3 spsk. hakket frisk basilikum
2 spsk. pinjekerner
2 spsk. fintrevet parmasanost
salt – peber

Skrub kartoflerne godt, da kartoflerne spises med skrællen og bag dem ved 180 grader i 55 minutter. 
Tag kartoflerne ud af ovnene og halver dem på langs. 
Tag kartoffelkødet ud med en ske og kom det i en skål. 
Lad en tynd kant sidde i skallerne af kartoffelkød. 
Mos kartoffelkødet med en gaffel. 
Fløde og boullion røres sammen i en gryde og lad det simre i 10 minutter over svag varme. 
Rør citronsaft, basilikum og hvidløg i fløden og smag til med salt og peber. 
Rør flødeblandingen i de mosede kartofler sammen med pinjekernerne. 
Fyld blandingen i kartoffelskallerne og drys parmasanost over. 
Bages i ovnen i 10 minutter. 
Server :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar