Serveret som hovedret sammen med broccolisalat eller tomatsalat, eller som godt tilbehør.
4 store bagekartofler
1½ dl. piskefløde
¾ dl. grøntsagsboullion
1 spsk. citronsaft
2 fed hvidløg knust
3 spsk. hakket frisk basilikum
2 spsk. pinjekerner
2 spsk. fintrevet parmasanost
salt – peber
Skrub kartoflerne godt, da kartoflerne spises med skrællen og bag dem ved 180 grader i 55 minutter.
Tag kartoflerne ud af ovnene og halver dem på langs.
Tag kartoffelkødet ud med en ske og kom det i en skål.
Lad en tynd kant sidde i skallerne af kartoffelkød.
Mos kartoffelkødet med en gaffel.
Fløde og boullion røres sammen i en gryde og lad det simre i 10 minutter over svag varme.
Rør citronsaft, basilikum og hvidløg i fløden og smag til med salt og peber.
Rør flødeblandingen i de mosede kartofler sammen med pinjekernerne.
Fyld blandingen i kartoffelskallerne og drys parmasanost over.
Bages i ovnen i 10 minutter.
Server :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar