Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

lørdag den 10. september 2011

Bagte kartofler med pinjekerner og parmasanost

Serveret som hovedret sammen med broccolisalat eller tomatsalat, eller som godt tilbehør.
2 -4 personer
4 store bagekartofler
1½ dl. piskefløde
¾ dl. grøntsagsboullion
1 spsk. citronsaft
2 fed hvidløg knust
3 spsk. hakket frisk basilikum
2 spsk. pinjekerner
2 spsk. fintrevet parmasanost
salt – peber

Skrub kartoflerne godt, da kartoflerne spises med skrællen og bag dem ved 180 grader i 55 minutter. 
Tag kartoflerne ud af ovnene og halver dem på langs. 
Tag kartoffelkødet ud med en ske og kom det i en skål. 
Lad en tynd kant sidde i skallerne af kartoffelkød. 
Mos kartoffelkødet med en gaffel. 
Fløde og boullion røres sammen i en gryde og lad det simre i 10 minutter over svag varme. 
Rør citronsaft, basilikum og hvidløg i fløden og smag til med salt og peber. 
Rør flødeblandingen i de mosede kartofler sammen med pinjekernerne. 
Fyld blandingen i kartoffelskallerne og drys parmasanost over. 
Bages i ovnen i 10 minutter. 
Server :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar