Grøntsager og kokos med en snert af chili.
1 spsk olivenolie
1 løg skåret i både
1 rødløg skåret i både
1 lille chili hakket uden kerner
2 gulerødder skåret i skiver
200 g. blomkål i buketter
1 rød og 1 gul peberfrugt skåret i grove stykker
1 ds. Kokosmælk
1 tsk. grøntsagsboullion Herbamare
1 dl. vand
½ tsk. tabasco
Saften af ½ citron
evt. 1 spsk maizenamel rørt ud i lidt vand
Ris som tilbehør og lidt persille drys
Varm olien og steg løg og chili i 2 minutter.
Kom gulerødder, blomkål og peberfrugt i, steg i 5 minutter.
Rør kokosmælk, boullion,vand, tabasco og citron i. Lad det simre i 5 minutter smag til med peber og salt. Jævn evt. sovsen med maizenamel.
Server med kogte ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar