Ca. 16 stk.
300g speltmel eller hvedemel
100 g majsmel , groft speltmel eller grahamsmel
1 l mælk/ soyamælk/ eller halvt mælk og vand
6 spsk rapsolie
2 æg
200g løg
600g hvidkål
200g gulerødder
60 g knust båndpasta/ lasagneplader eller nudler
150 – 200 g bønnespirer
250 g. champignon
20 spsk soja
Evt. revet ost
Mel, væske.olie og æg piskes sammen og dejen hviler mindste en time – så bliver den tykkere. Der bages ca 16 pandekager.
Løg, hvidkål og gulerødder hakkes fint. Pasta knækkes i små stykker. Alt dette svitses i olie og simrer ca. 5- 7 minutter.
Bønnespirer skæres i mindre stykker. Champignon hakkes fint. Dette tilsættes og simrere med sammen med soya i 5 minutter.
Der lægges 3 spiseskefulde af fyldet på hver af pandekagerne, hvor siderne foldes ind og pandekagen rulles sammen.
Lægges i ildfast fad. Drysses med revet ost.
Gratineres i ovnen ved 180grader varmluft i 15 -20 minutter.
Serveres med ekstra soya og en grøn salat evt. med nogle af de helt spæde mælkebøtteblade, nu hvor det er blevet forår :-D .
Kan fint spises sammen med kogte ris.
Fyldet kan selvfølgelig varieres alt efter hvad du har af grøntsager. En af mine sønner der ikke er glad for champignon, kan godt spise disse ruller og syntes de smager godt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar