Smager godt :-)
4 personer
2 løg hakket
1 spsk. olivenolie
2½ dl. grøntsagsboullion
1 spsk. citronsaft
2 spsk. frisk oregano eller merian
2 tsk. majsstivelse
1 dl. creme fraiche eller sojamælk
1 dl. fløde eller sojafløde
salt – peber
400 g. pasta
350 g. små ærter
Rødbeder og løg svitses i olien.
Boullion, oregano og citronsaft tilsættes og retten småkoger i 10 minutter. Majsstivelse røres med creme fraiche og fløde og røres i rødbederne.
Retten små koger 2 – 3 minutter og smages til med salt – peber og evt. mere citron.
Pastaen koges og vandet hældes fra og pastaen vendes i rødbederetten. Ærterne overhældes med kogende vand og står 1 minut i vandet.
Vandet hældes fra.
Rødbederetten serveres med ærterne til.
Ønsker du retten mere stærkt krydret – så server revet peberrod eller kapers til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar