Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

onsdag den 11. maj 2011

Frisk ost med abrikos

Du kan lave din egen friskost. Friskost er hytteost, mascarpone, rygeost og  flødeost - ost der ikke er lagret.   
Du kan  også bruge købt hytteost, mascarpone eller frisk flødeost til denne opskrift.

Hæl en hel liter u-homogeniseret øko mælk i gryden og lad den varme op.
Tilsæt ¼ yogurt naturel og lad det stå og koge, indtil det skiller i en ostemasse og valle, rør lidt i det undervejs.
Tag en stor sigte og læg et rent viskestykke ned i, hæl ostemassen ned i, så løber vallen fra og ostemassen er tilbage.
Vrid forsigtigt klædet for væske ( valle) og hæld ostemassen op i en skål. Tilsæt lidt salt.  
Kiks med abrikos friskOst
Nu har du frisk ost.
Vallen kan du bruge til at lave dej af til boller eller brød

Friskost med abrikos;
Tag 50 g. Friskost,
50 g tørret frugt her abrikos helst den økologiske og usvovlede ( de er mørke i farven) og
1 stor spsk. revet kokosmel.
Hak frugten i små stykker. 
Bland det hele. Kan holde sig 4 -5 dage i køleskab

Friskost kan også blandes med andre tørrede frugter, hvidløg, krydderurter, hakket nødder eller hakket chokolade

Ingen kommentarer:

Send en kommentar