To retter der virkeligt komplementerer hinanden. Squash med krydderier og syrlig smag og Dhal der er mere tør og rund i smagen.
Du bestemmer styrken i maden med hvilken chili du bruger.
2 personer
Du bestemmer styrken i maden med hvilken chili du bruger.
2 personer
1 squash eller aubergine
1 løg
1 knust lauerbærblad
1 spsk. olivenolie
1 spsk. konc. tomat eller tomatketchup
1 spsk. balsamico eddike eller citronsaft
2 store tomater skåret i både
1 tsk. stødt chili
1 tsk. spidskommen
½ tsk. herbamare grøntsagsboullion
1 dl vand
Squash skære i tynde skiver. Løget hakkes groft og svitses med lauerbær. Tomat, eddike,ketchup,chili,kommen og boullion tilsættes, småkoger 10 – 15 minutter.
Chilidhal;
½ tsk. salt
½ tsk. gurkemeje
½ l vand
2 tsk. herbamare boullion
1 stort løg
1 udkernet chili hakket fint
1 spsk. oliven olie
1 tsk. spidskommen
Linserne skylles og koges let med salt, gurkemeje, vand og boullion i ca ½ time, se til at det ikke brænder på, kom evt. lidt mere vand ved
Løget skæres i skiver og svitses sammmen med chili i olie i et par minutter. Spidskommen svitses lige med. De kogte linser tilsættes og retten varmes igennem sammen med evt. lidt mere vand.
Løget skæres i skiver og svitses sammmen med chili i olie i et par minutter. Spidskommen svitses lige med. De kogte linser tilsættes og retten varmes igennem sammen med evt. lidt mere vand.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar