En grøntsagssovs med en intens dyb smag.
4 personer
2 spsk. rapsolie
1 løg i skiver
½ lille chili mild i skiver
2 stilke blegselleri i skiver
2 gulerod i skrå skiver
4 tomater i både
1 lauerbærblad
2 spsk tomatpure
½ tsk paprika
Saft af ½ citron
1 fed hvidløg
En rest rødvin ca 1½ dl- giver en mere intens og rund smag til retten , du kan i stedet bruge boullion
1½ dl grøntsagsboullion
2 spsk frisk hakket basilikum
2 spsk frisk hakket persille
400 g. Nudler
Opvarm fedtstof.
Steg sagte løg, chili, selleri og gulerod. Tilsæt tomater, krydderier, vin, boullion og lauerbærblad.
Lad det småkoge i et kvarter. Kog nudler i rigeligt vand, lad dem dryppe af for vand og server saucen med nudler og drys med friske krydderurter
4 personer
2 spsk. rapsolie
1 løg i skiver
½ lille chili mild i skiver
2 stilke blegselleri i skiver
2 gulerod i skrå skiver
4 tomater i både
1 lauerbærblad
2 spsk tomatpure
½ tsk paprika
Saft af ½ citron
1 fed hvidløg
En rest rødvin ca 1½ dl- giver en mere intens og rund smag til retten , du kan i stedet bruge boullion
1½ dl grøntsagsboullion
2 spsk frisk hakket basilikum
2 spsk frisk hakket persille
400 g. Nudler
Opvarm fedtstof.
Steg sagte løg, chili, selleri og gulerod. Tilsæt tomater, krydderier, vin, boullion og lauerbærblad.
Lad det småkoge i et kvarter. Kog nudler i rigeligt vand, lad dem dryppe af for vand og server saucen med nudler og drys med friske krydderurter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar