Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

torsdag den 20. oktober 2011

Rødbedesuppe med creme fraiche eller sojafløde og peberrod

Rødbeder og peberrod smager altid godt sammen :-) En dejlig efterårssuppe, lavet af de nyhøstede rødbeder.
4 personer.
600 g rødbeder
250 g persillerødder eller gulerødder
2 løg
1½ spsk. olie
2 spsk. balsamico eddike
1 liter urtebouillon
salt og peber
saft af ½ citron
2 dl. creme fraiche eller sojafløde pisket
ca. 4 spsk. peberrod
½ løg fint hakket

Skræl rødbeder og persillerødder og skær dem i mindre stykker. 
Hak løgene. 
Svits grønsagerne i olie. 
Tilsæt balsamicoeddike og rør rundt og lad det simre i 2 - 3 minutter. 
Tilsæt bouillonen. 
Kog suppen i ca. 30 minutter.
Blend suppen.
Varm suppen op og smag den til med citronsaft, salt og peber.
Server suppen med creme fraiche eller pisket sojafløde som topping, sammen med høvlet peberrod, hakket rå løg og med godt brød til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar