4 -6 personer
¾ - 1 kg. kartofler i tynde skiver
4 spsk. rapsolie
1 løg skåret i skiver
2 fed hvidløg knust
1 peberfrugt skåret i tern
2 tomater i tern
50 g majs eller ærter
7 æg
8 spsk. soyamælk eller mælk
hakket persille
salt –peber
lidt cayenne
Kartoflerne kommes i kogende vand og koger med salt i 5 minutter. Hæld vandet fra og lad kartoflerne dryppe godt af. Steg løg og kartofler i lidt olie indtil kartoflerne er blevet gyldne.
Tilsæt hvidløg, peberfrugt, tomater, majs og rør det sammen.
Hæld grøntsagene over i stor smurt bradepande.
Pisk æggene med krydderier og mælk. Hæld æggemassen over grøntsagerne og bag æggekagen ved 180 grader i 20 – 25 minutter.
Slut af med at grille æggekagen i 5 minutter, så den bliver lidt sprød på overfladen.
Server med salat. Kan fint spises kold.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar