4 personer
4 peberfrugter
Et bundt persille
50 g. valnødder
4 fed hvidløg
1 chili
2 spsk. olivenolie
400 g. pasta
100g. oliven
2 tsk. citronsaft
Salt – peber
Topping: eventuelt revet parmasanost og
2 håndfulde rosiner
Kog pastaen.
Skær peberfrugter i tern sæt til side.
Hak persillen groft og sæt til side.
Hak valnødder, hvidløg og chili og steg det i olie et par minutter.
Kom peberfrugt i nøddeblandingen og steg det i 5 minutter.
Tilsæt oliven og citron og steg 2 minutter.
Hæld vandet fra pastaen og vend den med persille og med peberfrugt- nøddeblandingen og smag til med peber og salt.
Server med revet parmasan og rosiner enten drysset over retten, eller serveret i skåle ved siden af. Mums!
4 peberfrugter
Et bundt persille
50 g. valnødder
4 fed hvidløg
1 chili
2 spsk. olivenolie
400 g. pasta
100g. oliven
2 tsk. citronsaft
Salt – peber
Topping: eventuelt revet parmasanost og
2 håndfulde rosiner
Kog pastaen.
Skær peberfrugter i tern sæt til side.
Hak persillen groft og sæt til side.
Hak valnødder, hvidløg og chili og steg det i olie et par minutter.
Kom peberfrugt i nøddeblandingen og steg det i 5 minutter.
Tilsæt oliven og citron og steg 2 minutter.
Hæld vandet fra pastaen og vend den med persille og med peberfrugt- nøddeblandingen og smag til med peber og salt.
Server med revet parmasan og rosiner enten drysset over retten, eller serveret i skåle ved siden af. Mums!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar