Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

torsdag den 27. februar 2020

Sortbønne Bøf


De er gode bare som bøf med tilbehør, og på rugbrød, samt i en burger.
6 stk.
Sorte bønner udblødte og kogte ca 230 g. eller fra en dåse
1 spsk. olivenolie
½ rød peberfrugt hakket
1 lille løg hakket
2 fed hvidløg hakket
1 tsk. spidskommen
Eventuelt lidt chili
Et nip røget paprika
½ tsk. paprika
3 spsk. Havregryn
½ bolle eller en skive brød eller 3 spsk. havregryn eller rasp
1 tsk. gærflager eller 2 spsk. fetaost
1 tsk. hørfrø blendet( i kaffekværn) og rørt op i 2 spsk. kogende vand eller brug et æg
1 spsk. Ketchup
Salt – peber

Blend alle ingredienserne.
Form bønnemassen til 6 store bøffer. 
Sæt dem på en bageplade med bagepapir
Bag bøfferne ved 190 grader i 20 minutter.
Efter 10 minutter tag bagepladen ud af ovnen, og vend bøfferne med en spatel ,og bag dem derefter videre i ovnen.
Server bøfferne som du har lyst.
Jeg har her lagt 2 bøf oven på hjemmebagt rugbrød med ristede løg, og
drysset med hakket spidskål, bredbladet persille, hakket gulerod og små tomater skåret i både… Velbekomme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar