150 g. lys chokolade
75 g. mørk chokolade
100 g hasselnødder
3/4 dl. mælk eller soyamælk
1½ dl. piskefløde.
30g.rørsukker
1 tsk vanille eller ½ stang vanille
100g.smør
Hak de 2 slags chokolade meget fint og kom det i en en skål.
Rist nødderne på en tør pande i et par minutter og hak dem groft, bland dem med chokoladen.
Varm mælk, fløde, vanille og sukker op til det lige koger og hæld det over chokoladen under omrøring. Rør, til chokoladen er helt smeltet, og tilsæt smørret i små stykker.
Pisk chokoladecremen godt igennem.
Hæld den på glas.
Når cremen er afkølet kan det holde sig i køleskabet i op til en uge ... hvis det skulle blive et problem at kunne gemme det sålænge :-D
Brug cremen på brød, kiks eller i kager
75 g. mørk chokolade
100 g hasselnødder
3/4 dl. mælk eller soyamælk
1½ dl. piskefløde.
30g.rørsukker
1 tsk vanille eller ½ stang vanille
100g.smør
Hak de 2 slags chokolade meget fint og kom det i en en skål.
Rist nødderne på en tør pande i et par minutter og hak dem groft, bland dem med chokoladen.
Varm mælk, fløde, vanille og sukker op til det lige koger og hæld det over chokoladen under omrøring. Rør, til chokoladen er helt smeltet, og tilsæt smørret i små stykker.
Pisk chokoladecremen godt igennem.
Hæld den på glas.
Når cremen er afkølet kan det holde sig i køleskabet i op til en uge ... hvis det skulle blive et problem at kunne gemme det sålænge :-D
Brug cremen på brød, kiks eller i kager
Ingen kommentarer:
Send en kommentar