Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

fredag den 27. maj 2011

Rabarber Ris

Så er rabarberne her - og dermed en dejlig dessert, med syrlige rabarber og flødeskum sammen!
4 personer
ca. ½ kg. rabarber
3 dl. rørsukker
Vanille 1 tsk. eller ½ stang
4 dl. vand kogende
2 dl. øko ris
½ tsk. salt
4 dl. piskefløde eller sojafløde pisket
Pynt;  1 dl. piskefløde eller  pisket sojafløde og
10 hakkede mandler

Skyl og skær ”fod” og blad af rabarberstilkene. 
Skær dem i 2 cm stykker og læg dem i ildfast fad. 
Drys med sukkeret og vanille.
Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i 25 minutter. 
Lad rabarberne køle af.
Hæld risene i det kogende vand og kog dem efter anvisning på pakken alt efter hvilke ris du bruger, eller brug en større rest ris du har i forvejen
Lad risene blive kolde. 
Pisk fløden til flødeskum eller sojaskum og vend risene i.
Læg lag af ris-flødeblandingen og rabarberne i en skål eller potionsskåle, derefter fordel et lag rabarber over og endnu et lag ris og så rabarber og øverst resten af risene. 
Lad det stå koldt indtil servering. 
Pynt med flødeskum eller sojaskum – drys  med hakkede mandler

Ingen kommentarer:

Send en kommentar