Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 12. juni 2011

Pyt i panden "Biksemad".


En svensk ret "pytt i pannen" ( lidt i panden), som her er lavet, så den er uden kød.
4 personer
3 løg grofthakket
8 kogte kartofler skåret i tern
4 gulerødder skåret i tern
½ kg. champignon skåret i kvarte
Salt – peber
1 æble skåret i små tern
8 skiver af syltede rødbeder skåret i tern
hakket persille
4 æg
3 spsk. rapsolie eller olivenolie

Svits løg i 2 spsk. olie tilsæt gulerødder og lad det simre i 7 –8 minutter til gulerødderne er blevet lidt møre, men stadig med bid. 
Tilsæt champignon og kartofler, rør det rundt tit – lad det simre til champignon har taget farve.
Smag til med peber og salt. 
Hæld biksenmaden op i et fad og hold det varmt. 
Steg 4 spejlæg på panden i resten af olien. Steg dem på begge sider. 
Pynt biksemaden med hakkede æbletern og rødbedetern. 
Placer spejlæggene ovenpå og drys med masser af persille. 
Server med soyasauce.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar