En svensk ret "pytt i pannen" ( lidt i panden), som her er lavet, så den er uden kød.
4 personer
8 kogte kartofler skåret i tern
4 gulerødder skåret i tern
½ kg. champignon skåret i kvarte
Salt – peber
1 æble skåret i små tern
8 skiver af syltede rødbeder skåret i tern
hakket persille
4 æg
3 spsk. rapsolie eller olivenolie
Svits løg i 2 spsk. olie tilsæt gulerødder og lad det simre i 7 –8 minutter til gulerødderne er blevet lidt møre, men stadig med bid.
Tilsæt champignon og kartofler, rør det rundt tit – lad det simre til champignon har taget farve.
Smag til med peber og salt.
Hæld biksenmaden op i et fad og hold det varmt.
Steg 4 spejlæg på panden i resten af olien. Steg dem på begge sider.
Pynt biksemaden med hakkede æbletern og rødbedetern.
Placer spejlæggene ovenpå og drys med masser af persille.
Server med soyasauce.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar