God sammenkogt ret at få varmen på :-)
4 -5 personer
225 g. linser røde eller sorte beluga
50 g. ris
1, 2 liter kogende vand
2 tsk.grøntsagsboullion pulver
1 porre skåret i skiver
2 fed hvidløg knust
1 ds. gode tomater eller 8 tomater hakkede
1 tsk. spidskommen
1 tsk. tørret chili
1 tsk. oregano
1 tsk. paprika
1 peberfrugt i strimler
2 gulerødder i skiver
evt. ½ broccolihoved i små buketter
100 g. majskerner
evt. frisk basilikumblade
salt – peber
citronsaft
Linser, ris, boullion og vand kommes i en gryde og småkoger i 20 minutter.
Rør i retten indimellem.
Tilsæt porrer,hvidløg, tomater, spidskommen, paprika, oregano, chili, peberfrugt, gulerødder og majs.
Lad retten simre i 10 minutter.
Tilsæt broccoli som koges med i 5 minutter.
Smag retten til med salt, peber eventuelt basilikum og citronsaft.
Server retten med tilbehør som frisk basilikum, rosiner og sød chilisauce.
4 -5 personer
225 g. linser røde eller sorte beluga
50 g. ris
1, 2 liter kogende vand
2 tsk.grøntsagsboullion pulver
1 porre skåret i skiver
2 fed hvidløg knust
1 ds. gode tomater eller 8 tomater hakkede
1 tsk. spidskommen
1 tsk. tørret chili
1 tsk. oregano
1 tsk. paprika
1 peberfrugt i strimler
2 gulerødder i skiver
evt. ½ broccolihoved i små buketter
100 g. majskerner
evt. frisk basilikumblade
salt – peber
citronsaft
Linser, ris, boullion og vand kommes i en gryde og småkoger i 20 minutter.
Rør i retten indimellem.
Tilsæt porrer,hvidløg, tomater, spidskommen, paprika, oregano, chili, peberfrugt, gulerødder og majs.
Lad retten simre i 10 minutter.
Tilsæt broccoli som koges med i 5 minutter.
Smag retten til med salt, peber eventuelt basilikum og citronsaft.
Server retten med tilbehør som frisk basilikum, rosiner og sød chilisauce.
Skal linserne have været i blød inden man koger dem? :)
SvarSletNej du skal bare skylle linserne i koldt vand inden du bruger dem. Velbekomme.Mange hilsener Lue
Slet