God sammenkogt ret at få varmen på :-)
4 -5 personer
225 g. linser røde eller sorte beluga
50 g. ris
1, 2 liter kogende vand
2 tsk.grøntsagsboullion pulver
1 porre skåret i skiver
2 fed hvidløg knust
1 ds. gode tomater eller 8 tomater hakkede
1 tsk. spidskommen
1 tsk. tørret chili
1 tsk. oregano
1 tsk. paprika
1 peberfrugt i strimler
2 gulerødder i skiver
evt. ½ broccolihoved i små buketter
100 g. majskerner
evt. frisk basilikumblade
salt – peber
citronsaft
Linser, ris, boullion og vand kommes i en gryde og småkoger i 20 minutter.
Rør i retten indimellem.
Tilsæt porrer,hvidløg, tomater, spidskommen, paprika, oregano, chili, peberfrugt, gulerødder og majs.
Lad retten simre i 10 minutter.
Tilsæt broccoli som koges med i 5 minutter.
Smag retten til med salt, peber eventuelt basilikum og citronsaft.
Server retten med tilbehør som frisk basilikum, rosiner og sød chilisauce.
225 g. linser røde eller sorte beluga
50 g. ris
1, 2 liter kogende vand
2 tsk.grøntsagsboullion pulver
1 porre skåret i skiver
2 fed hvidløg knust
1 ds. gode tomater eller 8 tomater hakkede
1 tsk. spidskommen
1 tsk. tørret chili
1 tsk. oregano
1 tsk. paprika
1 peberfrugt i strimler
2 gulerødder i skiver
evt. ½ broccolihoved i små buketter
100 g. majskerner
evt. frisk basilikumblade
salt – peber
citronsaft
Linser, ris, boullion og vand kommes i en gryde og småkoger i 20 minutter.
Rør i retten indimellem.
Tilsæt porrer,hvidløg, tomater, spidskommen, paprika, oregano, chili, peberfrugt, gulerødder og majs.
Lad retten simre i 10 minutter.
Tilsæt broccoli som koges med i 5 minutter.
Smag retten til med salt, peber eventuelt basilikum og citronsaft.
Server retten med tilbehør som frisk basilikum, rosiner og sød chilisauce.
Skal linserne have været i blød inden man koger dem? :)
SvarSletNej du skal bare skylle linserne i koldt vand inden du bruger dem. Velbekomme.Mange hilsener Lue
Slet