Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

mandag den 3. december 2012

Stegte Rosenkål med hvidløg og citron

Godt som tilbehør til vinterens retter. 
Du kan også bruge andre slags kål i retten.

ca. 3 - 4 personer
500 g. Rosenkål
2 spsk. olivenolie
2 -3 fed hvidløg, hakket
Saften og skal fra ½ økologisk citron
evt. 100 g. revet ost
salt - peber

Rens rosenkål ene og skær dem i kvarte. 
Svits kålene i olien i 4 minutter. 
Tilsæt hvidløg. 
Skru ned for varmen og tilsæt citronsaft og citronskal. 
Småsteg kålene i endnu 4 minutter og smag retten til med salt og peber
Drys osten ud over de varme rosenkål og server

Ingen kommentarer:

Send en kommentar