Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

mandag den 3. december 2012

Stegte Rosenkål med hvidløg og citron

Godt som tilbehør til vinterens retter. 
Du kan også bruge andre slags kål i retten.

ca. 3 - 4 personer
500 g. Rosenkål
2 spsk. olivenolie
2 -3 fed hvidløg, hakket
Saften og skal fra ½ økologisk citron
evt. 100 g. revet ost
salt - peber

Rens rosenkål ene og skær dem i kvarte. 
Svits kålene i olien i 4 minutter. 
Tilsæt hvidløg. 
Skru ned for varmen og tilsæt citronsaft og citronskal. 
Småsteg kålene i endnu 4 minutter og smag retten til med salt og peber
Drys osten ud over de varme rosenkål og server

Ingen kommentarer:

Send en kommentar