Dejligt tilbehør til al vintermad.
en stor skål salat.
4 mandariner
1/4 rødkål hakket fint.
1 mindre rødløg hakket fint
4 blade grønkål
50 g mandler, eller som her bagte kikærter med garammasala,
2 søde æbler
Dressing:
1 fed hvidløg mast
saften fra den ene af mandarinerne
1 tsk. sennep.
2 spsk god vineddike jeg har brugt hindbær eddike
4 spsk olivenolie
salt og peber
Skræl og del de 3 mandariner i både, der skæres i mindre stykker.
Hak rødkål fint.
Hak rødløg fint
Tag midterribberne fra grønkålen, og hak den fint.
Skær æblerne i både, fjern kernehus og skær æblerne i mindre stykker
Brug mandler som hakkes, eller
kom kogte kikærter på en bageplade og vend dem i 1. spsk. Garam Masala.
Bag kikærterne i ovnen i 25 minutter. afkøl dem.
Bland mandariner, rødløg, rødkål, grønkål og æbler i en skål.
Drys med de bagte kikærter eller mandler.
Rør dressingen sammen og smag den til - hæld den over salaten.
Variation: Kan du ikke få mandariner så brug appelsiner.
en stor skål salat.
4 mandariner
1/4 rødkål hakket fint.
1 mindre rødløg hakket fint
4 blade grønkål
50 g mandler, eller som her bagte kikærter med garammasala,
2 søde æbler
Dressing:
1 fed hvidløg mast
saften fra den ene af mandarinerne
1 tsk. sennep.
2 spsk god vineddike jeg har brugt hindbær eddike
4 spsk olivenolie
salt og peber
Skræl og del de 3 mandariner i både, der skæres i mindre stykker.
Hak rødkål fint.
Hak rødløg fint
Tag midterribberne fra grønkålen, og hak den fint.
Skær æblerne i både, fjern kernehus og skær æblerne i mindre stykker
Brug mandler som hakkes, eller
kom kogte kikærter på en bageplade og vend dem i 1. spsk. Garam Masala.
Bag kikærterne i ovnen i 25 minutter. afkøl dem.
Bland mandariner, rødløg, rødkål, grønkål og æbler i en skål.
Drys med de bagte kikærter eller mandler.
Rør dressingen sammen og smag den til - hæld den over salaten.
Variation: Kan du ikke få mandariner så brug appelsiner.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar