En god suppe med god smag af selleri og osten gør lige suppen til noget særligt.
4 personer
1 spsk. smør
1 løg groft hakket
1 rodselleri hakket i grove stykker
2 kartofler hakket groft
9 dl. vand
2 tsk. herbamare grøntsags boullion
100 g. Hytteost
Salt – peber
Saft fra ½ citron
Pynt; masser af hakket persille og revet ost
Svits løg, selleri og kartoffel i fedtstoffet.
Lad grøntsagerne simre ved svag varme i 5 minutter under låg – det må ikke brænde på.
Kom vand og boullion i gryden og lad suppen simre videre i 10 minutter.
Afkøl suppen lidt.
Purer suppen sammen med hytteosten.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Varm suppen op – den skal ikke koge.
Server suppen med hakket persille, revet ost og grovbrød
Dejlig suppe. Tak for opskriften. Jeg glæder mig til at prøve flere af dine opskrifter.
SvarSlet