Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

onsdag den 1. juni 2011

Fyldte peberfrugter med squash, oliven og champignon


Kan du lide oliven, så vil du elske disse peberfrugter. 
Kan du ikke lide oliven, så kom lidt flere champignon i fyldet og vil du undgå kapers, så kom karry i retten :-)
4 personer
4 peberfrugter – jeg har brugt de lange søde peber
2 squash - hakket
125 g champignon hakket
1 løg hakket
2 fed hvidløg knust
10 sorte oliven hakket  hvor stenene er fjernet
ca. 3 spsk. dild hakket
2 spsk. kapers – kan udelades eller brug syltede agurker hakket
Saften af ½ citron
1 grovbolle
200 g hytteost
2 spsk. parmasan revet
½ tsk. paprika
Salt – peber
Skær grovbollen i 4 stykker og læg den i blød i vand. 
Halver peberfrugterne på langs. 
Svits squash, champignon, løg og hvidløg til de er møre. 
Tag gryden fra varmen og tilsæt oliven, kapers, dild, citronsaft. Rør rundt. 
Tag den udblødte bolle op af vandet og kram den fri for væde og hak bollen. Kom den i fyldet sammen med krydderier. 
Top fyldet op på de halverede peberfrugter og kom dem i et ovnfast fad. 
Hæld lidt vand i bunden af fadet og bag peberfrugterne i ½ time ved 200 grader. 
Server med ris og revet gulerod med citronsaft og rosiner.


3 kommentarer:

  1. Uhmm, jeg ELSKER oliven og jeg tror også at jeg vil være ret vild med denne ret :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Det bliver du helt sikkert. Jeg elsker også Oliven :-)
    Jeg tænkte også på dig i går, da jeg lavede Rissalaten med Ananas og Bananer :-) den smager bare så godt..... mange hilsener lue

    SvarSlet
  3. Hvordan er det meningen at man bruger hytteost og parmasan - i fyldet eller ovenpå?

    SvarSlet