Valnødder, tomat og pasta sammen - det smager godt ;-)
4.personer
2 spsk. olivenolie
2 løg finthakket
2 stilke blegselleri finthakket
2 gulerødder revet
4 spsk. persille hakket
evt. 6 brændenælde topskud hakket
evt. 6 brændenælde topskud hakket
2 spsk. rødvins eller balsamico eddike
1 -2 dl. grøntsagsboullion
100 g. valnødder grofthakkede
500 g. pasta af en slags
eventuelt 8 spsk. revet parmasan til drys
hakket persille til drys
Hak tomaterne i tern.
Svits løg og bladselleri i olie i et par minutter.
Tilsæt tomater, gulerod, persille, vineddike, brændenælde og 1 dl. boullion.
Lad saucen småkoge i 20 minutter.
Tilsæt undervejs mere boullion hvis retten bliver for tør.
Smag til med salt og peber.
Rist valnødderne i et par minutter på en tør pande.
Kog pastaen i rigeligt vand med salt. Hæld vandet fra og bland pastaen med tomatsaucen.
Serveres i tallerkener drysset med valnødder, persille og eventuelt revet parmasan
Ingen kommentarer:
Send en kommentar