Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

onsdag den 29. juni 2011

Pasta med tomat-valnøddesauce

Valnødder, tomat og pasta sammen - det smager godt ;-)
4.personer
8 modne tomater
2 spsk. olivenolie
2 løg finthakket
2 stilke blegselleri finthakket
2 gulerødder revet
4 spsk. persille hakket
evt. 6 brændenælde topskud hakket
2 spsk. rødvins eller balsamico eddike
1 -2 dl. grøntsagsboullion
100 g. valnødder grofthakkede
500 g. pasta af en slags
eventuelt 8 spsk. revet parmasan til drys
hakket persille til drys

Hak tomaterne i tern. 
Svits løg og bladselleri i olie i et par minutter. 
Tilsæt tomater, gulerod, persille, vineddike, brændenælde og 1 dl. boullion. 
Lad saucen småkoge i 20 minutter. 
Tilsæt undervejs mere boullion hvis retten bliver for tør. 
Smag til med salt og peber.
Rist valnødderne i et par minutter på en tør pande.
Kog pastaen i rigeligt vand med salt. Hæld vandet fra og bland pastaen med tomatsaucen.
Serveres i tallerkener drysset med valnødder, persille og eventuelt revet parmasan

Ingen kommentarer:

Send en kommentar