Majschips med dip er altid et hit :-)
2 løg hakkede
4 fed hvidløg pressede
3 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. Stødte koriander
250 g. kidney bønner udvandede i 8 timer og kogt i ¾ time, eller en dåse øko kidney bønner
4 - 5 tomater grofthakkede
2 peberfrugter hakkede
2 tsk. Balsamicoeddike
60 g. revet ost
Ca. 240 g – 1 pk. Majschips
lidt chili
salt - peber
Dressing;
1½ dl. skyr eller crème fraiche
1½ -2 spsk. citronsaft
2 spsk. hakkede korianderblade
1 advokado hakket
salt – peber evt. lidt sukker
Dressing. |
Svits løgene i olien i et par minutter.
Tilsæt hvidløg, chili og krydderier og svits i 1 minut.
Rør bønner, tomater, peberfrugt i.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Bring retten i kog og lad det simre i 10 minutter.
Blend bønnesaucen.
Smag den til.
Rør eller blend dressingen sammen og smag den til.
Varm chipsene i ovnen ved 200 grader, sammen med bønnesaucen der er drysset med ost, i ca. 5 - 6 minutter
Server chips og bønnesaucen sammen med dressingen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar