Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

fredag den 1. juli 2011

Bønne Nachos med dressing.


Majschips med dip er altid et hit :-)
1 spsk. olivenolie.
2 løg hakkede
4 fed hvidløg pressede
3 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. Stødte koriander
250 g. kidney bønner udvandede i 8 timer og kogt i ¾ time, eller en dåse øko kidney bønner
4 - 5 tomater grofthakkede
2 peberfrugter hakkede
2 tsk. Balsamicoeddike
60 g. revet ost
Ca. 240 g – 1 pk. Majschips
lidt chili
salt - peber
Dressing;
1½ dl. skyr eller crème fraiche
1½ -2 spsk. citronsaft
2 spsk. hakkede korianderblade
1 advokado hakket
salt – peber evt. lidt sukker

Dressing.
Svits løgene i olien i et par minutter. 
Tilsæt hvidløg, chili og krydderier og svits i 1 minut. 
Rør bønner, tomater, peberfrugt i. 
Forvarm ovnen til 200 grader.
Bring retten i kog og lad det simre i 10 minutter. 
Blend bønnesaucen. 
Smag den til.
Rør eller blend dressingen sammen og smag den til.
Varm chipsene i ovnen ved 200 grader, sammen med bønnesaucen der er drysset med ost, i ca. 5 - 6 minutter
Server chips og bønnesaucen sammen med dressingen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar