Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 19. juni 2011

Risbrød med kommen


Et brød.
½ l. lunkent vand
50 g. gær
2 dl. kogte ris
1 spsk. salt
1 spsk. kommen eller andet krydderi f.eks. kanel, kardemomme eller fennikelfrø
1 spsk. rapsolie
250 g. grahamsspeltmel eller grahamsmel
300 - 350 g. fint speltmel eller hvedemel
250 g grov speltmel eller fuldkornsmel

Rør gæren ud i vandet tilsæt ris, salt, kommen, olie og de grove melsorter. 
Ælt dejen sammen. 
Tilsæt det fine mel lidt efter lidt. 

Ælt dejen igennem på bordet og tilsæt evt. lidt mere mel.
Læg dejen i en smurt form og lad det hæve ½ time. 
Bages ved 200-225 grader ved ca. 40 minutter.
Et godt brød med god smag også til sandwitch og toast.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar