Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 19. juni 2011

Champignon creme med flødeost

God som dip og som smørepålæg
250 g. champignon hakket
1 spsk. løg finthakket
1 spsk. purløg finthakket – kan udelades
1 spsk. smør
90 g. flødeost
nogle dråber Worcestershiresauce
ekstra purløg til drys.

Champignon og løg svitses på panden i smøret i ca. 5 minutter. Purløgen kommes i. Champignonmassen  blendes sammen med flødeosten. 
Cremen smages til med salt – peber og worcestershire saucen
Serveres med purløg drysset over og brød til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar