God som dip og som smørepålæg
250 g. champignon hakket
1 spsk. løg finthakket
1 spsk. purløg finthakket – kan udelades
1 spsk. smør
90 g. flødeost
nogle dråber Worcestershiresauce
ekstra purløg til drys.
Champignon og løg svitses på panden i smøret i ca. 5 minutter. Purløgen kommes i. Champignonmassen blendes sammen med flødeosten.
Cremen smages til med salt – peber og worcestershire saucen.
Serveres med purløg drysset over og brød til.
250 g. champignon hakket
1 spsk. løg finthakket
1 spsk. purløg finthakket – kan udelades
1 spsk. smør
90 g. flødeost
nogle dråber Worcestershiresauce
ekstra purløg til drys.
Champignon og løg svitses på panden i smøret i ca. 5 minutter. Purløgen kommes i. Champignonmassen blendes sammen med flødeosten.
Cremen smages til med salt – peber og worcestershire saucen.
Serveres med purløg drysset over og brød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar