Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 7. juni 2011

Krydrede Ananas Ris


Ris kan jeg aldrig få for meget af - kan bruges til næsten alt, og her i en krydret version med ananas der giver risene et frisk pift. 
Glæd dig selv ved at bruge frisk ananas - det gør noget smagsmæssigt. 
4 personer
½ frisk ananas eller en ds. ananas i små tern
3 spsk. rosiner
1½ spsk. rapsolie
3 forårsløg hakket i små stykker
30 g. cashewnødder
1 tsk. sød chili
1 tsk. paprika
1 tsk oregano
2 tsk. citronsaft
1 fed hvidløg knust
3 dl. ris
5 dl. grøntsagsboullion

Ananas skære i små stykker og svitses med rosinerne i lidt olie i 2 – 3 minutter. Stilles til side. 
Forårsløg svitses i olie i 2 – 3 minutter. Nødder, chili, hvidløg, oregano, paprika og ris svitses med i 1 minut. 
Boullion hældes ved og risen koger i 15 – 20 minutter. De sidste 5 minutter tilsættes ananas og rosiner.  
Serveres sammen med en sammenkogt ret, eller til grøntsagspandekager med en salat
Bruger du en rest kogt ris, som du havde i forvejen, så spring kogefasen over og tilsæt 1 tsk. koncentreret  boullion uden væde sammen med ananas og rosiner.

Kan laves til en hovedret, ved at tilsætte flere grøntsager; grofthakket spidskål og revet gulerødder, revet squash og tofu i tern - og så tilsætte det dobbelte af krydderier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar