En fantastisk dejlig lille dessert, der er god at slutte en middag af med :-)
4 personer.
200 g kokosmel
½ l mælk eller soyamælk
60 g. sukker
3 æg
Pynt; ristet kokosmel og frisk frugt – her appelsinstykker og jordbær.
Blandingen står og trækker til den er helt kold.
Blandingen hældes op i et viskestykke over en skål. Viskestykket vrides kraftigt, så al væsken kommes ned i skålen.
Denne kokosvæske opvarmes med sukkeret og der røres til sukkeret er opløst. Tages fra varmen.
Æggene piskes sammen og røres i kokosmælken.
Blandingen hældes igennem en fin sigte og fordeles i 4 små ildfaste forme eller 4 kopper der er smurt med rapsolie og drysset med lidt kokosmel.
De 4 forme/kopper sættes i et ildfast fad og der hældes halvt op med kogende vand i fadet.
Buddingen bages i 40 minutter ved 180 grader.
Buddingen afkøles og tages ud af formene vha. en skarp kniv rundt langs kanten.
Serveres med frisk frugt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar