Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 4. juni 2011

Kikærtepandekager med Advokado og Salat fyld

En af mine livretter :-)
8 stk
Pandekager;
180 g kikærter udblødte eller økologiske fra dåse
2½ dl grøntsagsboullion
2 æg
1 bdt. Persille og/eller 12 brændenældetopskud
1 løg
50 g grahamsmel eller grahamsspeltmel
Salt
Lidt cayennepeber
Fyld;
2 Advokado, skrællet, skåret i grove stykker
4 tomater i smalle både
½ spidskål eller salat skåret i grove stykke
½ salatagurk i små stænger
Dressing; 
2 dl creme fraiche, 
salt-peber,   
2 spsk. ketchup eller tomatpure plus 1 tsk sukker
1 fed hvidløg - knust
1 tsk. paprika
2 dr. tabasco
smag dressingen til efter egen smag :-)

Kikærterne udblødes i vand 8 – 10 timer. 
Hæld vandet fra og blend kikærterne sammen med boullionen. 
Den blendede masse hældes i en sigte, så væsken kommer i en skål og de blendede kikærter i en anden. 
Persille, løg hakkes og tilsættes kikærterne sammen med mel og æg. Krydderier røres i. Der tilsættes så meget af væsken, så dejen stadig er tyk men lind. Dvs. ca halvdelen af væsken. 
Lad dejen hvile en halv times tid eller mere.
Orden grøntsagerne og pisk dressingen sammen.
Bag 8 pandekager af dejen, som bredes ud på panden en ad gangen, og steges i lidt olie, vendes forsigtigt og steges til de er lidt gyldne.

Server pandekagerne som her med et fyld af grøntsager med dressing hældt over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar