Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

mandag den 20. juni 2011

Fyldte Peberfrugter med tomatsauce

Peberfrugterne har en særligt god smag, med fyldet her der bla. består af majs, mandler og solsikkekerner  :-)
4 personer
4 – 5 store peberfrugter
2 løg
2 fed hvidløg
olivenolie
200 g champignon
½ kg tomater eller 2 ds. hakkede tomater
100 g majs
50 g. Mandler
50 g solsikkekerner
1 bdt. Persille
2 tsk. paprika
4 tsk. oregano
2 tsk. basilikum
2 lauerbærblade
3 dr. Tabascosauce
Saft fra ½ citron
Salt – peber
honning

Peberfrugterne kommes i kogende vand i 2 minutter. Tages op og skæres over på langs renses og sættes til side.

Fyld; 1 Løg og et fed hvidløg hakkes og svitses i 1 spsk. olie. 
Champignon hakkes og tilsættes. 
½ ds af tomaterne eller 1/4, blandes i løg og champignon. 
Derefter tilsættes paprika og 2 tsk. oregano, citronsaft og tabascosaucen. Dette simrer i nogle minutter og smages til med salt og peber. 
Grofthakkede mandler, ½ delen af den hakket persille og alle solsikkekernerne tilsættes, der røres rundt og gryden tages fra varmen.

Sauce;  1 løg og et fed hvidløg hakkes og svitses i 1 spsk. olivenolie. Resten af tomaterne kommes i gryden og der tilsættes lauerbærblade, oregano, basilikum. 
Saucen står derefter og simrer gerne 10 minutter smag til med salt, peber og evt. lidt honning.

Tomatsaucen hældes i et ovnfast fad. 
De halve peberfrugter sættes ned i saucen og fyldet fordeles i dem. 
Retten bages  ved 200 grader i 20 minutter
Servere med ris.
Smager virkeligt godt, også koldt dagen efter oven på en skive rugbrød til frokost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar