Peberfrugterne har en særligt god smag, med fyldet her der bla. består af majs, mandler og solsikkekerner :-)
4 personer
2 løg
2 fed hvidløg
olivenolie
200 g champignon
½ kg tomater eller 2 ds. hakkede tomater
100 g majs
50 g. Mandler
50 g solsikkekerner
1 bdt. Persille
2 tsk. paprika
4 tsk. oregano
2 tsk. basilikum
2 lauerbærblade
3 dr. Tabascosauce
Saft fra ½ citron
Salt – peber
honning
Peberfrugterne kommes i kogende vand i 2 minutter. Tages op og skæres over på langs renses og sættes til side.
Fyld; 1 Løg og et fed hvidløg hakkes og svitses i 1 spsk. olie.
Champignon hakkes og tilsættes.
½ ds af tomaterne eller 1/4, blandes i løg og champignon.
Derefter tilsættes paprika og 2 tsk. oregano, citronsaft og tabascosaucen. Dette simrer i nogle minutter og smages til med salt og peber.
Grofthakkede mandler, ½ delen af den hakket persille og alle solsikkekernerne tilsættes, der røres rundt og gryden tages fra varmen.
Sauce; 1 løg og et fed hvidløg hakkes og svitses i 1 spsk. olivenolie. Resten af tomaterne kommes i gryden og der tilsættes lauerbærblade, oregano, basilikum.
Saucen står derefter og simrer gerne 10 minutter smag til med salt, peber og evt. lidt honning.
Tomatsaucen hældes i et ovnfast fad.
De halve peberfrugter sættes ned i saucen og fyldet fordeles i dem.
Retten bages ved 200 grader i 20 minutter
Servere med ris.
Smager virkeligt godt, også koldt dagen efter oven på en skive rugbrød til frokost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar