250 g plantemargarine
300 g rørsukker
6 æg
500 g. speltmel eller hvedemel
2 dl. soyamælk, mælk eller appelsinjuice
3 tsk. bagepulver
75 g solsikkekerner
1 tsk. vanille
50 g. finthakkede mandler
50 g. finthakkede mandler
Margarine og sukker røres hvidt og derefter tilsættes æggene et ad gangen. Resten vendes i dejen, som derefter hældes i bradepande beklædt med bagepapir.
Bages ved 180 grader i 30 minutter.
Kagen kan sagtens spises som den er her til eftermiddagsteen.
Chokoladefløde; 100 g mørk chokolade smeltes i ¼ l piskefløde i en gryde. Dette sættes i køleskab mindst 2 timer gerne til næste dag og piskes op som flødeskum - pas på med ikke at piske det for meget, for så bliver det grynet.
Stykkerne er derefter skåret ud i firkanter, så de nemmere kan spises :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar