Godt til frokost eller som tilbehør til f.eks squashfrikadeller
500 g. løg
1 spsk. rapsolie
1 spsk. smør
1 tsk. timian
3 dl. mælk eller soyamælk
1 dl. hirseflager
2 æg
½ dl. sesamfrø
3 skivede store tomater
50 – 75 g. revet ost
Salt – peber
purløg til drys
Løgnen pilles og skives tyndt.
Svitses i smør og olie i ca. 5 minutter – skal ikke blive brune.
Drys med timian , salt og peber.
Bred løgene ud i en smurt tærteform.
Pisk æg, hirseflager, mælk og sesamfrø sammen.
Hæld æggemassen over løgene.
Dæk med tomatskiver og drys med revet ost.
Bages i ovnen i 25 minutter ved 200 grader.
Drys med purløg og server med grovbrød eller rugbrød
Ingen kommentarer:
Send en kommentar