Server Chilibønner f.eks. i Wraps
4 personer
200 g. bønner
1 laurbærblad
1 løg finthakket
1 tsk. chili
½ tsk. spidskommen
olivenolie
ca. 1½ dl. grøntsagsboullion
Læg bønnerne i vand i 8 timer, hæld vandet fra.
Kog bønnerne i nyt vand med lidt salt og laurbærblad i en time.
Når bønnerne er møre, hældes kogevandet fra.
Svits bønner, løg og krydderier i ganske lidt olie og tilsæt boullion lad det simre til løget er mørt og bønnerne er kogt lidt ud.
Variation; Hvis der ikke indgår tomater i det måltid som chilibønnerne skal være en del af, så hak en eller 2 tomater og rør i bønnerne tilsidst.
Som pålæg og dip; Chilibønner kan bruges som pålæg ved at mose dem helt og smøre på brød. Spis det sammen med tomat, radis, slikærter eller agurk
4 personer
200 g. bønner
1 laurbærblad
1 løg finthakket
1 tsk. chili
½ tsk. spidskommen
olivenolie
ca. 1½ dl. grøntsagsboullion
Læg bønnerne i vand i 8 timer, hæld vandet fra.
Kog bønnerne i nyt vand med lidt salt og laurbærblad i en time.
Når bønnerne er møre, hældes kogevandet fra.
Svits bønner, løg og krydderier i ganske lidt olie og tilsæt boullion lad det simre til løget er mørt og bønnerne er kogt lidt ud.
Variation; Hvis der ikke indgår tomater i det måltid som chilibønnerne skal være en del af, så hak en eller 2 tomater og rør i bønnerne tilsidst.
Som pålæg og dip; Chilibønner kan bruges som pålæg ved at mose dem helt og smøre på brød. Spis det sammen med tomat, radis, slikærter eller agurk
Ingen kommentarer:
Send en kommentar