Alle jeg har serveret denne ret for holder af den.
4 personer
175 g. revet ost
100 g. revet parmasan ost
1 bolle eller en tyk skive brød
4 spsk. hakket frisk basilikum
1 spsk. smør
Tomatsauce:
1 spsk. olivenolie
1 løg hakket fint
2 fed hvidløg knust
400 g. tomater eller en ds. hakkede tomater
2 spsk. hakket basilikum frisk
1 spsk. oregano
salt –peber
1 laurbærblad
1 tsk. grøntsags boullion
lidt sukker
Tomatsaucen; Løg og hvidløg svitses i olie i 1 minut.
Tilsæt tomater, basilikum,laurbærblad og boullion.
Lad det småkog mindst 10 minutter.
Smag til med salt, peber og sukker.
Kog pastaen i letsaltet vand til den stadig har lidt bid.
Hæld vandet fra.
Bland de to slags oste i en skål.
Smør et ildfast fad med olie.
Kom en tredjedel pasta i og derefter en trediedel tomatsauce ovenpå og en trediedel af osten over.
Gentag disse lag to gange og slut med osten.
Hak brødet fint og rør det sammen med basilikum og drys det over retten.
Læg små smørklatter på og stil fadet i forvarmet ovn ved 180 grader i 25 minutter. Til overfladen er gylden.
Serveres sammen med en stor skål salat eller gulerods råkost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar