Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

søndag den 26. juni 2011

Pasta med tomat og to slags ost

Alle jeg har serveret denne ret for holder af den. 
4 personer
250 g. pasta skruer eller makaroni stykker
175 g. revet ost
100 g. revet parmasan ost
1 bolle eller en tyk skive brød
4 spsk. hakket frisk basilikum
1 spsk. smør
Tomatsauce:
1 spsk. olivenolie
1 løg hakket fint
2 fed hvidløg knust
400 g. tomater eller en ds. hakkede tomater
2 spsk. hakket basilikum frisk
1 spsk. oregano
salt –peber
1 laurbærblad
1 tsk. grøntsags boullion
lidt sukker

Tomatsaucen; Løg og hvidløg svitses i olie i 1 minut. 
Tilsæt tomater, basilikum,laurbærblad og boullion. 
Lad det småkog mindst 10 minutter.
Smag til med salt, peber og sukker.
Kog pastaen i letsaltet vand til den stadig har lidt bid. 
Hæld vandet fra.
Bland de to slags oste i en skål.
Smør et ildfast fad med olie. 
Kom en tredjedel pasta i og derefter  en trediedel tomatsauce ovenpå og en trediedel af osten over. 
Gentag disse lag to gange og slut med osten.
Hak brødet fint og rør det sammen med basilikum og drys det over retten. 
Læg små smørklatter på og stil fadet i forvarmet ovn ved 180 grader i 25 minutter. Til overfladen er gylden.
Serveres sammen med en stor skål salat eller gulerods råkost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar